Kommentteja asiakkailtani

Asiakaskokemuksia

Asiakkailta saamani palautteet lämmittävät aina. Tässä muutamia poimintoja vuosien varrelta.

“Kiitos jälleen upeista kuvista! Olet antanut siinä määrin vahvan työnäytteen, että mielellämme jatkaisimme yhteistyötä kanssasi myös tulevaisuudessa.”

Admicom logo

"Kuvausilta Teron kanssa oli hauska ja rento, mikä näkyy myös tuloksessa. Kuvista tuli huippuhienot ja kokemuksesta jäi todella kiva muisto."

"En yleensä pidä kuvattavana olemisesta, mutta Tero osasi luoda mutkattoman, rennon ja kiireettömän tunnelman ja kuvaustilanne olikin yllättävän mukava. Terolla oli varma ote ja näkemys, mutta myös kuvattavan ehdotukset ja toivottu tyyli otettiin hyvin huomioon. Olen lopputulokseen hyvin tyytyväinen!"

”Halusimme hieman tavanomaisesta poikkeavan kuvan, joka vaati paljon jälkikäsittelyä. Toiveemme huomioitiin tarkasti ja koko kuvausprojekti onnistui yli odotusten! Myös ajankohdan/paikan sopiminen yms. sujui joustavasti.”

"Erittäin ammattitaitoista toimintaa niin kirkossa kuin juhlapaikalla. Kuvat olivat aivan mahtavan hienoja."

"Kuvaus onnistui joustavasti eikä kuvaustilanteessa ollut kiire. Kuvattava käyttäytyi ärsyttävästi ja söi kuvaajan alustan, mutta kuvaaja suhtautui asiaan huumorilla. Kuvat tulivat nopeasti ja olivat aivan loistavia! Ainut ongelma oli valinta, koska hyviä kuvia oli liian monta."

"Neuvottelut ja yhteyden pito sujuivat mutkattomasti. Toiveemme otettiin huomioon ja työnjälki oli erinomainen. Kuvat vastasivat odotuksia kontrastien suhteen ja tämän lisäksi kuviin tallentui kauneutta; odotuksen onnea ja herkkyyttä. Olemme erittäin tyytyväisiä."

"Joustavaa, loistavaa palvelua ja erinomainen työnjälki."